Siirry pääsisältöön
Wibox bageri i Horsbäck.

Wi-Box – leipää käsityönä jo vuodesta 1951

Olemme leiponeet leipää Tammisaaressa vuodesta 1951. 

Meille käsityö tarkoittaa korkeaa ammattitaitoa ja ylpeyttä osaamisesta. Meiltä saat aina päivittäin leivottua tuoretta leipää, pullia, wienerleipiä, munkkeja, pasteijoita, kakkuja, leivoksia ja voileipäkakkuja – juuri sitä, mitä tarvitset arjen piristykseksi tai juhlan kruunaamiseksi. Meistä mikään ei ole niin ylellistä kuin tuore leipä!

Kaikki leivonnaisemme valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista. Haluamme ylläpitää leipomisen käsityön elinvoimaisena samalla kun seuraamme trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja innovaatioita.

Olemme perinteinen leipomo modernilla vivahteella. Vanhoilla suosikeilla kuten mallaslimpulla ja Hildevuoalla on tärkeä rooli monipuolisessa valikoimassamme, samalla kun leikittelemme uteliaasti uusilla ideoilla tuoreiden makujen luomiseksi.

Makeasta valikoimastamme löydät perinteisiä leivonnaisia, kuten kaneliässiä, kransseja ja pormestarinpitkoja, mutta myös jännittäviä uutuuksia.

YHTEYSTIEDOT

Västanbyntie 11,
10600 Tammisaari

office@wiboxbageri.fi
+358 (0) 19 241 1462

Västanbyntie 11, 10600 Tammisaari, Finland

Tee juhlastasi vielä hieman juhlavampi herkullisilla kakuillamme

Tilaa kakku meiltä ja vältä keittiön sotku! Suolaista tai makeaa tai molempia – valitse laajasta valikoimastamme ja nouda se osoitteesta

  • Wi-Box kahvila ja konditoria, Pitkäkatu 17, Tammisaari tai
  • Wi-Box Bakery & Kitchen, Mekaanikontie 4, aivan valtatie 25 varrella.
Wibox jordgubbstårta