Siirry pääsisältöön
Personalen på Wi-box bageri.

Meistä

Vuonna 1951 Hälge Wikström ja Valter Boxberg perustivat yrityksen, ja heidän nimistä syntyi yrityksen nimi: Wi-Box. Vuonna 1999 me nykyiset omistajat, Mika ja Annika Äbb, otimme vastuun leipomosta. Rakensimme uuden leipomon Horsbäckin alueelle vuonna 2010. Syksyllä vuonna 2014 saimme nimiimme kahvilan, joka sijaitsee Pitkäkadulla, Tammisaaren keskustassa. Samaan aikaan joukkoomme liittyi Niklas Näsman, joka aiemmin oli työskennellyt omassa yrityksessään. Wi-box on tänään nykyaikainen, mutta perinteitä kunnioittava leipomo. Avainsanoja toiminnassamme ovat jatkuvuus, turvallisuus, inspiraatio, uudisajattelu ja rohkeus.

Tällä hetkellä leivomme päivittäin 70-75 erilaista tuotetta. Viikonloppuisin määrä nousee noin sataan. Leipurimme leipovat klo 03.00-12.00 välisenä aikana. Sitä mukaan kun leivonnaiset valmistuvat, ne ajetaan tuoreina seudun jälleenmyyjille. Asiaakkaamme arvostavat suuresti leivonnaisten tuoreutta.

Wibox Hildeform

Teemme kovasti työtä tuotekehityksen parissa, mutta aina perinteitä kunnioittaen.

Leipävalikoimastamme löydät perinteiset mallasleivät ja hapanjuurileivät, sekä eksoottiset ja jännittävät uutuusleivät.

Makeiden leivonnaisten valikoimasta löytyy perinteiset kaneliässät, hiekkakranssit ja pormestarinpitkot, mutta toki myös uudet tuotteet kuten vadelmalehdet ja porkkanakakut.

Tee juhlastasi vielä hieman juhlavampi herkullisilla kakuillamme

Tilaa kakku meiltä ja vältä keittiön sotku! Suolaista tai makeaa tai molempia – valitse laajasta valikoimastamme ja nouda se osoitteesta

  • Wi-Box kahvila ja konditoria, Pitkäkatu 17, Tammisaari tai
  • Wi-Box Bakery & Kitchen, Mekaanikontie 4, aivan valtatie 25 varrella.
Wibox jordgubbstårta